Kinevezéseket adtak át a kormányhivatalban

FMH - A Fejér Megyei Kormányhivatal tizenhat szakigazgatási szerve vezetőjének kinevezéséről döntött Dorkota Lajos kormánymegbízott, az illetékes szakmai irányító szerv vezetőjének egyetértésével. A kinevezési okmányokat az első fél év szakmai munkájának elemzését követően, csütörtökön adta át a megyei kormányhivatalban. A kinevezések július 15-től határozatlan időre szólnak.

feol.hu

A Földművelésügyi Igazgatóság igazgatója Czetnerné Kócsa Márta, a Kulturális Örökségvédelmi Iroda irodavezetője Gonda Judit Ágnes, a Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv vezetője Müller Cecília megyei tisztifőorvos, a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség igazgatója Schneider Istvánné, a Szociális és Gyámhivatal hivatalvezetője Takács Jánosné, az Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szerv igazgatója Varga Károlyné, a Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság igazgatója Bartucz Sándor, az Élelmiszerlánc-biztonsági és Állat-egészségügyi Igazgatóság igazgatója Gombos Zoltán, a Földhivatal hivatalvezetője Holczheim Gábor, a Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerv igazgatója Jankó Zoltán, az Építésügyi Hivatal vezetője Lantay Attila állami főépítész, a Közlekedési Felügyelőség igazgatója Marics András, a Mérésügyi és Műszaki Biztonsági Hatóság igazgatója Németh László, a Növény és Talajvédelmi Igazgatóság igazgatója Pálmai Ottó, a Munkaügyi Központ igazgatójs Pákozdi Szabolcs, aki kinevezését későbbi időpontban veszi át.

Korábban Szabó Alizt a Fejér Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálata igazgatójává nevezték ki, július 1-jei hatállyal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!