Kinél tűnt el a hő? Fórumot tartottak a Vásárhelyi út lakóinak

Valószínűleg csak azok jöttek el a Vásárhelyi úti lakossági fórumra, akik eddig is rendesen fizették a díjakat: a legtöbben arra voltak kíváncsiak, mi alapján kell kifizetniük a négyzetméter alapú fűtést és ez a fajta díjmegállapítás meddig tart.

Házi Péter

Mint Brájer Éva önkormányzati képviselő elmondta, a kazánokra szerelt mérőrát leolvasták a fűtés beindulása előtt, később ugyanezt olvassák le, s a kettő közti különbözetet kell lakásnagyság alapján kifizetniük a lakóknak. Ez mindaddíg működik, amíg a szakemberek nem tisztázzák, mennyi az a reális összeg, amivel a lakók valóban tartoznak a szolgáltatónak. Volt aki felvetette, amióta mérőórát szerelt fel, sokkal többet fizet, mint amikor még átalányt fizetett. Ebből következőleg - feltételezte a hozzászóló - azoknál kell keresni az eltűnt hőt, akik átalányt fizetnek és soha nem tekerik le a radiátor szabályozóját. Az ügyben folyik a vizsgálat, a részletekről beszámolunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!