Ki mit tud? Újra megmutatják

Székesfehérvár - A Szabadművelődés Háza idén tavasszal már 18. alkalommal hirdet KOR-TÁRS Ki mit tud?-ot a megyében élő idős, ámde tehetséges emberek számára.

Lukács Károly

A tavasszal rendezendő művészeti találkozóra minden, megyénkben lakó öregségi, vagy rokkantnyugdíjast és klubot várnak, akiknek az előadó-, képző-, ipar- és népművészet bármely ágában közönség előtti  bemutatásra érdemes műsora, alkotása van.
Előadóművészeti kategóriában jelentkezni lehet a hangszeres vagy énekes zene minden ágával, vers- illetve prózamondással, színjátékkal, tánccal és általában bármilyen, színpadon előadható produkcióval január 31-éig a nevezési lap kitöltésével. Egyéni szereplők esetén egy, általuk választott kategóriában indulhatnak, a műsoridő maximum ötperces lehet. Csoportos produkció esetén az együttes létszáma nem lehet több 25 főnél, a műsoridő pedig nyolc percnél. A bemutatók hét végi napokon, február 19-én 10 órakor; 20-án 11 órakor;  27-én 11 órakor; illetve március 5-én 11 órakor lesznek a művelődési házban.
A népművészeti munkák között hímzéseket, fafaragásokat és egyéb, népi hagyományok alapján készült tárgyakat várnak. Gobelin-technikával készült alkotásokkal viszont nem lehet pályázni! A kiállításra maximum két darabbal lehet nevezni, a beküldött tárgyakat zsűri hagyja jóvá. A tárgyakat február 3-án és 4-én 8-15 óráig várják A Szabadművelődés Házában. A kiállítás és díjátadás időpontja február 20-án 10 óra, megtekinthető március 10-éig. Nevezési lap beszerezhető az intézményben vagy a www.aszmh.hu weboldalról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!