Ki látta a verekedést?

Székesfehérvár - Szemtanúkat keres a rendőrség - egy január 21-ei közlekedési incidens során ugyanis egy hondás és egy buszsofőr összeverekedett a Régió Házánál.

S. Töttő Rita

Szeretné kideríteni a Székesfehérvári Rendőrkapitányság, vajon mi történhetett egészen  pontosan január 21-én, egy csütörtöki napon  14.40 és 14.50 között a Rákóczi úton, a Régió Házánál. Az említett 10 perces időintervallumban a buszmegállóban az egyik 25-ös számú helyi járatos buszon a sofőr és a busz mögött megálló szürke színű Honda Jazz sofőrje, egy korábbi közlekedési incidens kapcsán szóváltásba keveredett.  Az összeszólalkozás végül tettlegességig fajult, vagyis a két érintett fél összeverekedett.
Aki látta az esetet, talán meg tudja mondani, vajon ki kezdeményezte a verekedést, pontosan mi s hogyan is történt abban a pár percben. Aki érdemleges információval tud szolgálni a rendőrség nyomozóinak, az jelentkezzen a 0622-541-600-as telefonszámon, de bejelentés tehető a 107-es és a 112-es segélyhívók bármelyikén is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!