Kétszer is szalagkorlátnak csapódott az autó!

FMH - Vasárnap több balesethez is riasztani kellett a mentőket, Fehérvár külterületén szalagkorlátnak csapódott egy autó, Vajtán könnyű és súlyos sérüléssel járó ütközés is történt.

feol.hu

Vasárnap történt baleset Székesfehérvár külterületén. A 7-es 8-as főút közös szakaszán egy Nissan Almera az Új Csóri út felől az M7-es felé haladva a külső forgalmi sávban egy bal kanyarban a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött, majd megcsúszott, és a bal oldali útpadkára sodródva a két útpályát elválasztó szalagkorlátnak ütközött. A gépjármű két utasa egy 32 éves nő és egy 5 éves kisfiú könnyű sérülést szenvedett. A 34 éves női sofőr sértetlenül úszta meg a balesetet.     

Délután Vajta belterületén egy kerékpáros személygépkocsi elé kanyarodott, ami elütötte. A biciklis a baleset során könnyen sérült. 

Nagyvenyimen is baleset történt:  egy Daewoo vezetője nem adott elsőbbséget egy Opel Corsának, és összeütközött vele. A baleset során a Daewoo utasa - egy 28 éves dunaújvárosi nő - könnyű sérülést szenvedett.  

 Vajtán történt egy másik balesethez is riasztották a  rendőröket. Egy kanyarodni szándékozó Suzuki Swiftbe hátulról belehajtott egy Volkswagen Passat. A baleset során a Passat sofőrje súlyos, míg utasa könnyű sérülést szenvedett - közölte a Fejér-megyei Rendőr-főkapitányság.    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!