Készültség, terelések a szombati focimeccs miatt

FMH - Augusztus 15-én a Videoton FC - Budapest Honvéd mérkőzés miatt forgalomkorlátozásokra kell számítnai a Stadion körül.

feol.hu

Szombaton 17.30 órai kezdettel Székesfehérváron a „Sóstói” Stadionban rendezik meg a Videoton FC – Budapest Honvéd NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzést. A találkozót az illetékes bizottság nem minősítette kiemelt biztonsági kockázatúnak, azonban a várható magas nézőszám miatt a mérkőzés idején forgalomterelésre, zárásra kell számítani.  

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság közleményben tudatja az érintettekkel, hogy 2009. augusztus 15-én 16.00 óra és 20.00 óra közötti időben lezárják a Stadion III. kapuját és a temető kerítése közötti átjárót, a Temető utcát a Szárcsa úti kereszteződésnél, a Csíkvári utat a Széchenyi útnál, illetve a Stadion fedett lelátója bejáratainak vonalában.

Ehhez kapcsolódóan a Csíkvári út Batthyányi út felöli járműforgalmát az Állatkórháznál a Vásártéri út felé terelik.

Ugyancsak lezárják a Hosszúsétateret a Bercsényi úti kereszteződésnél, illetve a Homoksort az evangélikus temető bejáratától. A lezárt területre a bentlakók a Homoksor és a Vásártéri út felől jutnak el. A terület zárásában részt vevő kollégáink kérni fogják a bentlakást igazoló okmányt a bejutni szándékozó járművezetőktől. A lezárt terültre a bentlakókon kívül csak a megkülönböztető jelzést használó járművek mehetnek be, a megállóval rendelkező helyi járatú autóbuszokat szintén átengedik.

A Budapest Honvéd FC szurkolói számára a stadion III. kapuja mögötti parkoló áll rendelkezésre, amennyiben megtelik, az Újváralja soron lesz mód, parkolásra.

A Videoton FC szurkolói a II. kapu mögötti terület, az Akác presszó melletti parkolót, illetve az Állatkórház mellett lévő parkolót használhatják.

Belépésre a vendégszurkolók a stadion III-as, míg a hazai szurkolók a II-es és fedett lelátók kapuit vehetik igénybe.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködve a Készenléti Rendőrséggel az M7-es autópálya, 7-es számú főút, valamint a Budapest – Székesfehérvár között közlekedő személyszállító vonatok rendőri ellenőrzésére szükséges intézkedéseket megteszi. A szurkolók érkezési és távozási útvonalait a rendőrség folyamatosan ellenőrzi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!