Kertszínház az Öreghegyen (frissítve, fotóval)

Székesfehérvár - Premier volt pénteken este az Öreghegyi Közösségi Ház udvarán. A kertszínházban négy székesfehérvári színész mutatta be Verebes István Az üzenet című egyfelvonásos vígjátékát.

Gábor Gina

A darab 1979-ben született, de sok ponton  ma is aktuális. Az abszurd, szatírikus hangvételű játék négy szereplője - Balogh, Szabó, Molnár és Halász - négy irodai aktakukac, akik lázasan értekeznek az irodában: hangzatos frázisokat ismételgetnek a jövőről, a lehetőségekről, a feladatokról, az összefogásról, és buzgón, lelkesen "teszik a semmit"... 


A darab 1979-ben született, de sok ponton  ma is aktuális
(Fotó: Koppán Viktor Dávid)

Egészen addig, míg megérkezik az üzenet Kossuth Lajostól: ez végképp felborítja az egyhangú irodai életet. Az előadás szereplői: Gerner Csaba, Janklovics Péter, Juhász Illés és Várfi Sándor

A produkciót Gerner Csaba állította színpadra. A pénteki bemutatón megtelt az öreghegyi kert, s az előadást ma, augusztus 1-jén szombaton és augusztus 2-án is műsorra tűzik, 20.30-tól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!