Kapcsolatkeresés a neten, buszon, vonaton

FMH - "Keresem azt a szőke, melírozott hajú lányt, akivel pénteken reggel együtt utaztam a 122-es buszon" - ehhez hasonló levelekkel indult egy új internetes közösségi oldal, amelynek célja, hogy hasznosan töltsék el az időt az együtt utazók, praktikus információkhoz jussanak vagy éppen új barátságokat kössenek.

feol.hu

A www.veledutaztam.hu közösségi webhely az ország bármely pontján útra kelőknek lehetőséget kínál új útitársak megismerésére, elvesztett ismeretlenek felkutatására - tájékoztatta kedden az MTI-t Szabó-Dudás Péter, az oldal ötletgazdája.
A honlap járatadatbázissal rendelkezik, értesítőt küld az azonos járaton utazókról, a közös vonalon utazók, ha óhajtják, csoportba tömörülhetnek és beszélgethetnek. Arra is lehetőség van, hogy valaki "rákereshessen"arra, akivel együtt utazott vagy gyakran együtt utazik.
Újdonság, hogy pár hete a napi közlekedési hírek is elérhetők az oldalon.
A veledutaztam.hu - amelynek szlogenje: az utazás több mint közlekedés - mindössze pár hónapja indult, és máris közel 4000 regisztrált tagja van.
Nemzetközi terjeszkedést is terveznek, méghozzá franchise modellben különböző nyugat-európai városokban. Még ebben az évben megnyílik a www.doppelsitz.de és a www.doppelsitz.at német és osztrák webhely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!