Kamionstop, hétfő estig

FMH - A közutakon tapasztalható szombati helyzetről ide kattintva szerezhet információkat!

feol.hu

Pünkösd miatt a kamionstop ezen a hétvégén ma este 10-kor kezdődik, és hétfőn este 10 óráig folyamatosan tart. A tilalom a hazai és a nemzetközi forgalomra egyaránt vonatkozik.
 
Mától tovább és sűrűbben közlekedik a balatoni komp. Szántódról 6.40-től 21.20-ig, Tihanyból pedig 7.00 órától 21.40-ig 40 percenként indítanak járatot. Szintén mától az előidényi menetrend szerint közlekednek a balatoni személyhajó járatok is.

Győrben az 1-es főúton a jelzőfejek cseréje miatt 14.00 órától 16.00 óráig sárga villogóra kapcsolják a jelzőlámpákat a Baross utca – Szt. István út, illetve a Szt. István út és Aradi utca csomópontjában.
A 14-es főút elején Győrben a felújítást követően átadták a Mosoni Duna-hidat, így már irányonként két sávon haladhat a forgalom.

Kerékpáros túrát tartanak 7.00 és 16.00 óra között - a 21-es és a 24-es közé eső - mátrai utakon. Selyp – Rózsaszentmárton - Szűcsi – Gyöngyöspata, továbbá Zagyvaszántó és Rózsaszentmárton településeket érintve félpályás lezárásra és jelzőőrös irányításra kell készülni.

Bács-Kiskun megyében Tabdon falunapot rendeznek. A rendezvénysorozat miatt 9.00 és 24.00 óra között lezárják a településen átvezető összekötő utat a Vasút utca és a Liszt Ferenc utca között. A terelőútvonalat táblák mutatják.

Csütörtökön kezdődött, de ma és holnap is tart – közel 1000 résztvevővel –egy nagyszabású könnyűzenei és motoros találkozó a Pilisben. A programok Pilismarót főterén zajlanak, de a felvonuláskor a több hullámban érkező konvojok rövid szakaszon érintik a 11-es főutat Visegrádnál. Útlezárás nem lesz, de a nagy érdeklődés miatt a szokottnál nagyobb forgalomra kell számítani a környéken.
 
A Drogmentes Magyarországért ország futás résztvevői ma 9.00 órától Gyömrőről rajtolnak. A mai úti cél Szigethalom, addig a sportolók összekötő utakon érintik Ócsa, Alsónémedi, Dunaharaszti településeket, majd az 510-es főúton kb. 15.00 óráig teszik meg a közel 45 km-es távot. Az útvonalon lezárás nem lesz, de a csomópontokban rendőri segítséggel rövid időre megállítják a forgalmat.

(forrás: Magyar Közút)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!