Jacko erősen gyógyszerezte magát - a popsztár testét kiadták a családnak

FMH - Kiadták a családnak - helyi idő szerint péntek este - Michael Jackson holttestét azt követően, hogy a nap folyamán elvégezték a boncolást - közölte a Los Angeles-i törvényszéki orvostani intézet szóvivője.

feol.hu

Ed Winter elmondta, hogy a hozzátartozók, akik az intézet előtt összegyűlt fotósok hadát elkerülve érkeztek, visszakapták Michael Jackson földi maradványait. A szóvivő nem részletezte, hogy a holttestet onnan hová vitték tovább.
A temetéssel kapcsolatban egyelőre nem szivárgott ki semmilyen információ.
(MTI)


A boncolás kizárta az idegenkezűséget Michael Jackson halála kapcsán - közölték Los Angeles-i halottkémek helyi idő szerint péntek este, miután három órán át vizsgálták a popsztár holttestét. A toxikológiai vizsgálatok - azaz, hogy volt-e gyógyszer a popkirály szervezetében halálakor - eredményére azonban akár hat hetet is várni kell.
A Los Angeles megyei halottkém, Craig Harvey újságírók előtt elmondta: a popsztár halálának pontos okát a toxikológiai tesztet végeredménye után lehet biztosan kijelenteni, ez azonban "négy-hat hét múlva" derül ki.
 
 
Michael Jackson helyi idő szerint csütörtök délután esett össze Los Angeles-i házában, miután megállt a szíve. A kiérkezett mentők hiába próbálták újraéleszteni, kórházba is vitték, de az UCLA Egészségügyi Központban sem jártak sikerrel az orvosok. A popkirály 50 éves volt.
 
Eközben az internetre felkerült a segélyhívás hangfelvétele: ebből kiderül, hogy miután a popsztár összeesett, először a saját orvosa próbált neki szívmasszást adni addig, amíg a mentők kiérkeztek. Jackson nem lélegzett és nem is volt már magánál.
 
Nyilatkozott az ABC péntek reggeli műsorának az énekes családjának ügyvédje. Brian Oxman a Good Morning Americában (Jó reggelt Amerika) elmondta: Michael Jackson erős fájdalomcsillapítókat szedett, a gyógyszerek "az élete részévé váltak."
 
A Los Angeles-i rendőrség egyik illetékese azt is elmondta: elvontatták Jacko orvosának autóját a sztár kaliforniai háza elől, mert a járműben esetleg "lehetnek olyan gyógyszerek, amelyek segítenek a toxikológiai vizsgálatokban." 
(forrás: hirado.hu)
 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!