Ittas vezetők az ünnepen

FMH - A Fejér megyei rendőrök eddig is kiemelt figyelmet fordítottak az ittas vezetők kiszűrésére, s a Közbiztonsági Háló elnevezésű akció során még intenzívebb ellenőrzésekre számíthatnak a közlekedők. Így volt ez március 15-én is, amikor a rendőrök összesen tizenöt ittas közlekedővel szemben intézkedtek: tíz kerékpáros és öt gépkocsivezető ellen tettek feljelentést.

feol.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság, a Polgárdi Rendőrörs, a Dunaújvárosi, a Sárbogárdi, a Gárdonyi és a Bicskei Rendőrkapitányság rendőreinek hétfőn akadt dolguk a megyében bőven. Ittas kerékpáros és autós egyaránt fönnakadt az ellenőrzéseken, Székesfehérváron például éjszaka füleltek le egy ittas, békéscsabai vezetőt, Dunaújvárosban pedig egy súlyosan ittas sofőrtől vették volna el jogosítványát, ha magánál tartotta volna.
Az esetek többségében szabálysértési eljárás indult, de büntetőeljárást is kezdeményeztek a rendőrök. Baleset szerencsére nem történt - olvasható a rendőrségi krónikában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!