Ittas férfi bántalmazott egy buszsofőrt

Szentes - Nem akart elvinni egy ittas férfit egy buszsofőr Szentesen, ezért az utas bántalmazta a jármű vezetőjét - tájékoztatott a rendőrség.

MTI

Vasárnap kora délután érkezett bejelentés a Szentesi Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy egy 24 éves szegedi férfi bántalmazott egy buszsofőrt - mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
    
A férfi a Szentesről Szegedre induló menetrend szerinti járatra akart felszállni, hogy hazautazzon. Miután a buszsofőr észlelte, hogy a férfi ittas, közölte vele, hogy nem viszi el. 

A férfi erre szidalmazni kezdte a buszsofőrt, fültövön vágta, majd távozott - közölte a hadnagy. Hozzátette: az incidens során a sofőr nem sérült meg komolyan.
    
A helyszínre érkező rendőrök előállították a férfit, aki kihallgatása során beismerő vallomást tett, ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás - tudatta a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!