Ismét a legszebbek versenghetnek Fehérváron!

Székesfehérvár - Idén egyesül a Fehérvár Szépe és a Fejér Megyei Hírlap Szépe cím: az országosan is jegyzett szépségverenyre július 10-ig jelentkezhetnek a megye ifjú szépségei.

Kelemen Valéria

A Fehérvár Szépe és Fejér Megyei Hírlap Szépe  ma már az országosan jegyzett rendezvények között szerepel, s  a  sok gyönyörű jelentkező miatt évről évre nehezebb a zsűri dolga. Nos, idén  követve  a nemzetközi trendeket  egyesül a két cím, a hölgyek július 10-ig jelentkezhetnek, a döntőt augusztus 29-én rendezik a Vörösmarty Színházban.
A mára rangos szépségversennyé vált rendezvényt először 2003-ban rendezték meg, a hagyományok idén is megmaradnak, ám - mint Óber László, a verseny szervezője a szerdai sajtótájékoztatón ismertette  - némileg átalakul a rendezvény. A városi önkormányzat most nem vesz részt a szervezésben, a versenyt az Art-Fest Rendezvény Stúdió fogja össze. Méginkább számít azonban az itt élők véleménye, hiszen a korábbi kedvelt és bevált gyakorlatot követve idén is szavazhatnak  majd a Fejér Megyei Hírlap olvasói az általuk legszebbnek tartott hölgyre.
- A legtöbb voksot kiérdemlő szépség korábban különdíjat kapott, ezúttal azonban - fogalmazott Elekes András, a Hírlap főszerkesztője,  a szavazók véleménye a zsűri végső döntését is komolyan befolyásolja majd. Az a hölgy, aki a legtöbb hírlapos szavazatot kapja, a zsűri döntésénél három, a második kettő, a harmadik pedig egy szavazatot kap, ami sokat jelenthet  a végső pontozásnál, érdemben befolyásolhatja a végeredményt. Ezért érdemes minél több szavazatot leadni!  Idén tehát  a nemzetközi trendeket követve  összeolvad a két cím, s augusztus 29-én, a Vörösmarty Színházban rendezendő döntőn a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Szépe címet kapja a hölgyek legszebbike. Az első három helyezett értékes nyaralást is nyer, és egy éven át viselheti a koronát!
A versenyre július 10-éig, az Art-Fest Rendezvény Stúdió címére (Székesfehérvár, Malom utca 2.) küldött bemutatkozó levéllel lehet jelentkezni, és kéretik mellékelni egy egész alakos, valamint egy portréképet is. A július 14-ei elődöntőn a 15 legszebb hölgy jut tovább. Őket a Fejér Megyei Hírlapban és honlapunkon is bemutatjuk majd, s a lapunkból kivágható szelvényen is szavazhatnak.

Egy kis ízelítő a versenyek látványvilágából, egyelőre modellektől...

Fotó: Gregority Antal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!