Információk az utakon közlekedőknek

FMH - A péntekre érvényes napi korlátozásokról itt olvashat, hogy előre fel tudjon készülni a forgalomlassító tényezőkre.

feol.hu

A 2-es főúton Dunakeszinél a 20-as km-nél csomópontot építenek, félpályás lezárásnál napközben jelzőőr segíti a közlekedést.
 
A 6-os főúton Érden a 19-es km-nél csomópont épül, félpályás lezárás mellett halad el a forgalom.
 
A 8-as főúton a székesfehérvári kivezető szakaszon (3–11 km) aszfaltoznak, a géplánc mindkét irányban elfoglal egy sávot.
 
A 33-as főúton Hortobágyon útépítők dolgoznak. Szeptember végéig a félpályás lezárásnál nappal jelzőőrök, éjszaka pedig jelzőlámpa segíti a közlekedést.
 
A 46-os főúton Mezőtúr és Gyomaendrőd (33–38 km) között aszfaltoznak, útszűkület lassítja az előrejutást.
 
A Tiszán Lónya és Tiszamogyorós között összeállították a pontonhidat, így ott 6.00 és 22.00 óra között lehet átkelni a folyó felett.
 
Az M3-as autópályán a 26–27 km között hídépítés miatt mindkét oldalon lezárták a belső sávot, a forgalmat sávelhúzással a külső és a leállósávba terelik. A munka miatt a gödöllői csomópontban a Budapest felé vezető oldalon lezárták a lehajtó ágat, kerülni a bagi vagy a mogyoródi csomóponton keresztül lehet.
 
Az M5-ös autópályán Röszke felé a 94-95-ös és a 97-98-as km között aszfaltozzák a műszaki átjárót, csak a külső sávban lehet közlekedni.
(forrás: Magyar Közút)
 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!