Íme a legszebb rendőrlány!

Budapest - Ruzsás Bettinát választották idén Miss Police 2009-nek, így a Körmendi Rendészeti Szakközépiskolában tanuló 20 éves pápai lány képviselheti Magyarországot a Miss Police World nemzetközi szépségversenyen.

feol.hu

Száznál is több jelentkezőből választották ki az ország több kapitányságáról azt a 16 rendőrnőt, akik a Magyarországon először megrendezett verseny döntőjébe jutottak. 



Ruzsás Bettina civilben Fotók: iwiw

A hölgyek intenzív felkészítésen vettek részt, mesterfodrász, koreográfus, és egy karate mester készítette fel őket a végső megmérettetésre, ahol egyenruhában, bikiniben és estélyiben is meg kellett jelenniük a színpadon. A legszebbnek ítélt rendőrnő - a Körmenden tanuló Ruzsás Bettina -,  egy évig viselheti a Miss Police címet, valamint indulhat a Miss Police World nemzetközi szépségversenyen is.



A győztes Ruzsás Bettina bikiniben

Fotók: MTI/Szigetváry Zsolt

A 20 éves győztes tehát a Körmendi Rendészeti Szakközépiskolába jár, jelenleg gyakorlaton van a Pápai Rendőrkapitányságon. Hobbija a kalapácsvetés, a Pápai SE színeiben versenyszerűen sportolt, volt harmadik helyezett korosztályos ügyességi csb-n. Szeretne nyomozó lenni, tervei között szerepel, hogy ennek érdekében később elvégzi a Rendőrtiszti Főiskolát.  A legjobban a kutyás rendőri munka érdekli.

Második lett a 27 esztendős Gyurkó Adrienn rendőr törzsőrmester, a BRFK VI. kerületi rendőrkapitányság gépkocsizó járőrvezetője. Természetjárással, kertészkedéssel, utazással kapcsolódik ki. Célja, hogy a Rendőrtiszti Főiskolán közrendvédelmi szakon tanulhasson.

Ruzsás Bettina másik udvarhölgye az ugyancsak 27 éves Nyíri Mariann rendőr zászlós, aki az Esztergomi Rendőrkapitányságon szakértő.  Imád rajzolni, a grafika, a sport - elsősorban a kézilabda és a távfutás - áll még közel hozzá.  Jól beszél szlovákul, jelenleg németül tanul. Tanítóképző főiskolára jár, óvodapedagógus szakon végzős. Szeretne később a Rendőrtiszti Főiskolán tanulni.

Forrás: Vas Népe, MTI

További képek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!