Illik a kulcsod a záramba? Párkeresés, kicsit másképp!

FMH - Egyre gyakrabban halljuk azokat a szavakat, hogy szingli, és facér. Az egyedülálló hölgyekre és urakra szokták mondani. A mai világban nehéz ismerkedni, gátlásosak vagyunk. Vannak érvek és ellenérvek, azzal kapcsolatban, hogy szórakozóhelyen keressen- e párt az ember. A megyében egyedülálló ötlettel állt elő egy csapat.

Törő Bálint

- Te hoztál magaddal feszítővasat, vagy lángvágót? - beszélgetnek a srácok az egyik fehérvári szórakozóhely bejárata előtt.

Kérdezem tőlük, miért van szükség egy buliban különböző zár feltörő eszközökre? - Ha nem nyílik a lakat, akkor is kell az a lány! - nevetve mondja a srác. Egy fiatalokból álló társaság merész és egyedi elképzeléssel rukkolt elő: lakat party-t rendeztek. Ilyenre még nem volt példa a megyében. A buli lényege, hogy minden férfi egy kulcsot, minden lány pedig egy lakatot kap. A fiúk feladata ezek után, hogy kinyissák valamelyik szerkezetet, és elnyerjék az áhított hölgy kegyeit.

- Azért jó az elképzelés, mert van egy indok, hogy odamenjek a számomra szimpatikus lányhoz - meséli Zoli. - Igen nehéz manapság párt találni, a hölgyek a karrierjükkel vannak elfoglalva és nem szánnak elég időt a párkapcsolatukra. Azt mondják, hogy discoban nem lehet ismerkedni, na majd meglátjuk! - folytatta. - Eddig pár lakattal, vagyis lánynál próbálkoztam, de nem jártam sikerrel, de nem velem volt a gond - summázza az eddig történteket. Főhősünk nem csüggedt, és szorgosan kezdeményezett, lehet a végén sikerrel jár

A rendezvény egyik kitalálója is hasonló véleményen van, mint Zoli: - Az ismerkedés nehezebbé vált, a mai világban, az emberek nem figyelnek oda az apró részletekre, de ez a buli lehetőséget ad arra, hogy a srácok beszélgetésbe elegyedjenek a lányokkal, kezdeményezzenek, és a kulccsal megpróbálják kinyitni a lakatot.

Aztán, vagy elfordul a kulcs a zárban, vagy nem. - Ha nem nyitja, de mégis szimpatikusak egymásnak még bármi lehet a dologból, a lényeg, hogy beszélgessenek, alakuljon ki bizonyos kontaktus közöttük - vette át a szót Solner Richárd,a másik ötletgazda, aki mellesleg lakatos, de szerencsére nem kellett közbeavatkoznia az est folyamán.

A szervezők 250 lakattal és a bele való kulccsal készültek az estére. Gyakorlatilag kevés az esély rá, hogy mindenki nyitni fog, viszont arra az esetre is gondoltak mi történik akkor, ha a lány számára nem szimpatikus fiatalember nyitja ki a lakatot. - Megadjuk az esélyt a többi férfinak, úgy, hogy kicseréljük az eszközt és folytatódhat tovább a játék - fejtette ki véleményét Solner Richárd.

Zoli szorgos keresgélés után végre rátalált Kittire, akivel egy pillanat alatt megértették egymást.

- Kíváncsi voltam, vajon hogyan reagálnak a fiúk, tényleg oda mernek jönni és beszélgetést kezdeményezni. Fontos nekem, hogy legyen közös témánk, azonos érdeklődési körünk - mondta  Kitti miközben Zoli a lakatot feszegette.

Persze nem kellett, hiszen kinyílt, így megnyerték az est nyereményét, egy limuzinos pezsgőzéses randevút, amivel közelebb kerülhetnek egymáshoz. Oda sajnos minket nem hívtak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!