Igazoltató rendőröket akart kicselezni egy sofőr

FMH - Egy Fiat sofőrjét és utasát ellenőrizték a rendőrök csütörtökön Sárosdon. Mivel a sofőr nem vezethetett volna, a másik férfi adatait diktálta be, ám az egyik számot elvétette...

feol.hu

A Fiat sofőrje a mellette ülő utasa adatait kezdte bediktálni az őt igazoltató rendőrnek, de elvétette az egyik dátumot. Utasa viszont a sofőr adatait mondta be, akiről a nyilvántartóból kiderült, hogy négy évre eltiltották a vezetéstől, mert korábban maradandó fogyatékosságot eredményező közlekedési balesetet okozott, mégpedig ittasan. A járőröknek gyanús lett az elvétett születési dátum, és bekísérték pontosításra a két delikvenst. A fényképes nyilvántartó képei alapján szembesültek a valósággal. Az eredetileg volán mögött ülő férfi ellen volt érvényben az eltiltó határozat, és mivel ennek ellenére vett részt a forgalomban, szabálysértési őrizetbe vették. Barátját, aki a rendőri intézkedés erejéig nevét adta, szabadon engedték - tájékoztatott R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!