Holttest a 3-as út mellett

FMH - Vélhetően egy jármű sodorhatta el szombatra virradóra azt a férfit, akinek holttestét a 3-as számú főút mellett találták meg Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Szikszó és Miskolc között.

MTI

Az elsődleges megállapítás szerint a gyalogos Szikszó irányából Miskolc felé közlekedett, nem viselt láthatósági mellényt, feltehetően járműszerelvény sodorhatta el - mondta Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.
A Borsod megyei rendőr-főkapitányság a halálos baleset ügyében - szakértő bevonásával - büntetőeljárást indított. Mivel a baleset pontos körülményei nem ismertek, a rendőrség a lakosság segítségét kéri. Azok jelentkezését várják, akik esetleg látták a történteket. A jármű felületén is lehetnek sérülések, maradhattak rajta nyomok a balesetből - mondta a szóvivő. 
Gaskó Bertalalan ismertetése szerint segítségnyújtás elmulasztása esetén, ha minősített körülmény is felmerül - azaz halált okozott az eset - öt év börtönbüntetés is kiszabható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!