Hét végi menetrend, az igényekhez igazítva

FMH - A hosszú hétvége ideje alatt - a munkanap-áthelyezés miatt is - más rend szerint közlekednek majd a vonatok.

Hajnal Csilla

Október 30-án (vasárnap) ünnepnapi,  október 31-én (hétfő, pihenőnap) ünnepnapi menetrend,  november 1-jén (kedd) vasárnapi,  november 4-én (péntek) munkanapi (nem pénteki),   november 5-én (szombat, munkanap) pénteki menetrend lesz érvényben.  November 6-án, vasárnap már a megszokott, vasárnapi menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok - közölte a MÁV  lapunkkal.
   A cég azt ígéri, az ünnepek alatt  a kényelmesebb utazás érdekében a legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon - az igényekhez és lehetőségekhez igazodva - a vonatok szerelvényeit megerősítve, több kocsival közlekedteti. A tapasztalatok alapján a vasúttársaság azt javasolja az utasoknak, hogy a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menet- és helyjegyeket, valamint a regisztrációs jegyeket elővételben vásárolják meg, illetve aki teheti, vegye igénybe az internetes jegyvásárlás lehetőségét is.  Az indulás előtt érdeklődhetnek a MÁV-Start  telefonos ügyfélszolgálatán,  vagy tájékozódhatnak a társaság weboldalán.

Ide kattintva részletesen tájékozódhat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!