Hazai pályán kapott ki a Videoton

FMH - Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának nyitányaként a Videoton FC a Zalaegerszeggel mérkőzött meg.

Matók János

Izzasztó hőség fogadta péntek délután a 60. születésnapját ünneplő Tiber Lászlót és barátait, akik egy gálamérkőzésen szórakoztatták a nézőket a Sóstói Stadionban.. A találkozó végül 6-6-ra végződött. 
Ezt követte az NB I-es labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának a nyitánya a Videoton FC és a tabellán utolsó Zalaegerszeg csapatai között. Még mielőtt elkezdődött volna a találkozó, Tiber Lászlót köszöntötték a város és a klub nevében, valamint Nagy Danit a 100. NB I-es mérkőzése alkalmából. Aztán a Vidi indította útjára a labdát.  A 29. percben vezetéshez jutott a Vidi, miután Présinger beadását Sitku 7 méterről fejelte a hálóba, 1-0. Ám a 34. percben váratlanul, egy védelmi kihagyás után kiegyenlített a ZTE: Bogunovics 7 méterről lőtte a labdát a hálóba, 1-1. Bosszantó volt, mert az első kapuralövéséből volt eredményes volt a ZTE. Az első féliben végül maradt az 1-1-es állás.

A második félidőben a Zalaegerszegnek sikerült gólt szereznie, így hazai pályán kapott ki a Vdeoton.

Videoton FC-ZTE FC 1-2 (1-1)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!