Hatalmas robbanás, életveszélyes sérülések egy tanyán (fotókkal frissítve 23.20)

FMH - Robbanás történt pénteken este Zichyújfalu közelében, egy Pusztaszabolcs-Felsőcikolán található tanyán, a balesetben ketten sérültek.

feol.hu

20.30
Egy tízszer tíz négyzetméteres, cserépfedeles házban történt a robbanás, amelynek erejétől az épület egy része összedőlt, és tűz keletkezett. A helyszínen a székesfehérvári tűzoltók oltanak, a robbanásban két ember súlyosan, életveszélyesen sérült - tájékoztatta honlapunkat Bisztricz Anett, a tűzoltóság sajtószóvivője.

22.30
Amint az később kiderült, a két sérült közül egy 43 éves nő testfelületének 25-30 százaléka, egy 55 éves férfi testfelületének pedig 35-40 százaléka égett meg a balesetben - közölte az  a rendőrség.
A tanya leégett, lakhatatlanná vált - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 
Az elsődleges hírek szerint - mivel az épületben nem volt vezetékes telefon, s mobiltelefonjuk sem volt -, a sérültek saját autójukkal mentek be a közeli településre és kértek segítséget. A mentők mindkettőjüket Budapestre szállították.
A robbanás keletkezésének okát szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.
Tájékoztatása szerint az ügyet egyelőre közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a Gárdonyi Rendőrkapitányság.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!