Hat éves gyerek várta haza az Irakban lelőtt magyart!

FMH - Döbbenetes információ birtokába jutott laptársunk, a Zalai Hírlap: a két hete Irakban lelőtt férfi egy nagyardai fiatalember volt, aki egy 6 éves gyermeket hagyott maga után.

feol.hu

Kezdetben csak arról számoltak be a hírportálok, hogy egy külföldi volt az áldozata egy két hete történt Iraki lövöldözésnek, s az eset kapcsán egy amerikai katona ellen vádat emeltek.   Az amerikai katonai jelentésben annyit elismernek, hogy egy külföldi alvállalkozót ért golyó, de azt nem részletezik, hogy pontosan mi, miért és hogyan történt. Az áldozatról is csak annyit árulnak el, hogy nem amerikai és nem iraki. 
 
Egy francia hírügynökség információi szerint viszont egy magyart ért a halálos találat. Bár a magyar külügyminisztérium egyelőre nem erősítette meg a francia értesülést, lapunk megtudta: az áldozat magyar, Bogdán Tibornak hívják és Nagyradán élt.
 
A 30-35 év körüli roma fiatalember halálhírét már egy ideje tudják a zalai településen. Lakhelye előtt mécsesek, virágok sorakoznak, testvérei, rokonai megrendülten emlékeznek a férfira.

További részletekért kattintson ide, a zalaihirlap.hu-ra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!