Hamarosan motoroznak a plüssök - Nagyon sok olvasónk segített

Dunaújváros - Mackók, oroszlánok, rókák, majmok, tigrisek - a képünkön is látható sereg tagjai már biztosan benne vannak az utazó keretben: megyünk Szátokra!

Boda András

Szátokon, ebben a Nógrád megyei aprócska faluban működik egy gyermekotthon: árva gyerekek lakják, sokan közülük kisebb-nagyobb fogyatékossággal élnek. Idén immár negyedik alkalommal látogatják meg őket az ország minden tájáról verbuválódott motorosok, akik jó néhány órán keresztül állnak a gyerekek rendelkezésére  rendesen megmotoroztatják  az intézet apróbb-nagyobb lakóit, akiknek életében nagyon fontos ez a nap: végre valami szokatlan történik velük...

A kétkerekű csapat tagjai minden évben készülnek egy kis ajándékkal is: édességet, játékokat visznek a gyerekeknek. Az idén a szátokiak nagy örömére bekötötték az internetet az otthonba, ám számítógépből nem állnak túl fényesen - néhány darabot abból is csomagoltak hát a motorosok. De hatalmas örömöt szereznek a gyerekeknek a szerethető, dédelgethető kis plüssállatok is: ezért is gondoltuk, hogy lehetőséget adunk jószándékú olvasóinknak, hogy egy-egy darabbal vegyenek részt az akcióban.

Nagy örömünkre rengetegen hoztak kis kedvenceket  igaz ugyan, hogy szépen kértük, egy felajánló csak egy állatkát hozzon, ám mégis voltak, akik (kihasználva éberségünk lankadását)  egész nejlonzacskónyit hagytak a szerkesztőségben. Nem haragszunk, mit tehetünk, elvisszük  mindet: egyelőre úgy tűnik, a teljes állatkert el is fog férni a motorban. Szombaton reggel behajózás, indulás - elmondhatom, az egész kis banda tiszta lázban ég...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!