Halálos baleset: szemtanúkat keresnek

Balatonalmádi - Szemtanúkat keres a rendőrség a múlt héten szombaton délelőtt Balatonfőkajárnál bekövetkezett baleset tisztázása érdekében; a tragédia során egy húszesztendős fiatalember halt meg a Balatonfőkajár és Lepsény közötti útszakaszon.

Napló

Pap Csongor őrnagy, az almádi kapitányság közlekedési alosztályának vezetője elmondta, hogy a vizsgálat adatai szerint fát döntött ki egy balatonkenesei apa a két fiával az út mentén, ám az részben az úttestre zuhant, jelentősen lezárva azt. Az apa egyik fiával az út egyik oldalán állt, másik fia pedig a szemben lévőn dolgozott, a fát gallyazta. Egy személykocsi, amit egy 19 éves balatonfőkajári fiatalember vezetett, megcsúszott az úton és nekicsúszott a másik fiatalnak, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a székesfehérvári kórházban életét vesztette. Az őrnagy szólt arról, hogy az ügyben halálos baleset gondatlan okozása miatt indítottak vizsgálatot, ugyanakkor a nyomozás arra is keresi a választ, hogy a favágást végző apa a szabályokat betartva végezte-e a munkálatokat. A szemtanúkra beszámolójára főleg az út- és látási viszonyok minél pontosabb tisztázása miatt van szüksége a rendőrségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!