Győzött a nagy Vidi

FMH - A "kis" és "nagy" Vidi mérte össze tudását ma a Sóstói stadionban. A Videoton FC győzött, a körmünket nem kellett lerágni az izgalomtól...

Matók János

Videoton-Puskás Akadémia_Videoton FC 0-3 (0-1)

Az akadémisták kezdtek, majd előbb Purovics, aztán egy életerős Palkó helyzetet láthattunk. A folytatásban szép lassan csordogált a találkozó, de különösebb történések nélkül. Egészen a 35. percig, amikor is Demjén bal oldali beadása után Móri 13 méterről a léc alá bombázott, 0-1. Tegyük hozzá, nagyon szép gólt láthatott a közönség. Viszont az első félidőben már nem változott az állás, így a "nagy" Vidi állt továbbjutásra. Ám szinte az is biztos volt, hogy senki sem rágta le a körmeit az izgalmak miatt. Talán ha nem egymás ellen "kellett" volna játszania a klub két csapatának, de így... Az viszont azért valahol az NB I-es csapat pályán lévő játékosait minősíti, hogy nem tudtak még legalább 1-2 gólt berámolni a kicsiknek. Sőt, a 60. percben Lelkes lábában volt az egyenlítő találat, de az kimaradt. És amikor már elkönyveltük, hogy talán nem is lesz több gól, a 76. percben az erőszakos Alison 12 méterről, jobb külsővel a kapu bal oldalába lőtt, 0-2. A slusszpoén: a 90. percben Baracskai egy csel után lőtte a labdát a kapu bal alsó sarkába, 0-3. 

Sóstói Stadion, 400 néző.Vezette: Becséri Dániel (Viszokai, Kis).
Videoton-Puskás Akadémia: Halasi - Bencze, Vadász, Szeleczky (Vaszicsku), Fejes - Fekete, Balaskó, Szolnoki, (Varga), Zimányi (Litkei) - Lelkes, Palkó. Vezetőedző: Varga István.
Videoton FC: Tujvel - Milanovics, Sifter, Radovics, Andics - Szakály (Kovács), Elek, Demjén - Móri (Baracskai), Purovics (Rása), Alison. Vezetőedző: Mezey György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!