Gyomorforgató bűz - gyanús zsákok a bokrok közt! Fotókkal

Székesfehérvár - Harcedzett szemétfelderítőnek tartjuk magunkat, mégis meglepődtünk, hogy lehet lerakni a város határában ennyi szemetet, mint a 7-es út közelében.

feol.hu

Azzal, hogy dátum szerint véget ért egy hónapos, illegális hulladék-lerakók elleni akcink, közel sem ért véget, hogy felhívjuk a figyelmet a még meglévők állapotára és arra: ideje lenne már tenni valamit ezek felszámolásáért! Leginkább ugyebár a tulajdonosnak, vagy az illetékesnek. 

Az illegális szemétlerakók "remekműve"...

Elképesztő mennyiségben leltünk sittet Kövi Gyula segítségével a 7-es főúttól néhány méterre, a térkép szerint Kisfalud-Alsómajor elnevezésű területen. Azonnal látszik, hogy ide előszeretettel járnak a szemetet lerakók, száz köbméternél bőven többre saccolható törmelék, kábel, foglalat, azbesztpaplan hever itt egymáson, táblányi gipszkartonokat hordoz körbe a szél. 

A szemét dombbá nőtte magát

A bűz is megcsapja orrunkat, több tucat gyanús zsákból. Az egyik kiszakadva: csirkekopasztásból eredő rengeteg tollat gyömöszöltek bele.
A városból a bokrok, a fák miatt talán nem látszik, de higgyék el, azért ott van.

A Hírlap szemetes akciójának eseményeiről itt olvashatnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!