Gyenesei és Vörös is döntős az öttusa vb-n

FMH - Kovács Sarolta és Cseh Krisztina után Gyenesei Leila és Vörös Zsuzsanna is bejutott a nők hagyományos versenyének vasárnapi döntőjébe a londoni öttusa-világbajnokságon.

feol.hu

Gyenesei a pénteki selejtezőben jól vívott, 936 ponttal hetedikként zárta az első tusát, majd fölényesen megnyerte az úszást, ennek eredményeként pedig a negyedik helyre zárkózott fel. A kombinált zárószám során már az első lövészetnél megelőzte Vöröst, s a harmadik helyét a folytatásban végig megtartotta.
 A B csoport másik magyarja, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Vörös 1064 pontos kiváló teljesítménnyel a vb-címvédő Amélie Cazéval holtversenyben az élen végzett vívásban, a 200 méteres úszásban pedig a 11. legjobb időt érte el, ezzel két szám után a második volt, éppen francia ellenfele mögött. Az utolsó részversenyben némileg visszacsúszott - végül tizedik lett -, de továbbjutást semmilyen veszély nem fenyegette.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!