Gólzáporos mérkőzésen nyert a Videoton

Budapest - A listavezető Videoton gólgazdag találkozón, remek hajrájának köszönhetően legyőzte idegenben a Vasast a labdarúgó Soproni Liga 13. fordulójának zárómérkőzésén, vasárnap.

feol.hu

Vasas-Videoton FC 2-4 (0-0)

Illovszky Stadion, 1500 néző, V: Iványi

Gólszerzők: Remili (68.), Dobric (78.), illetve Alves (53., 87, 89., a második büntetőből), Farkas B. (82.)
Sárga lap: B. Tóth (34.), Gáspár (80.) illetve Varga R. (37.)

Vasas:

Végh - Balog Zs., Kovács G., Gáspár, B. Tóth - Bakos, Pavicevic (Kincses 68.), Dobric - Remili, Divic (Piller 59.), Lázok

Videoton:

Sebők - Andic, Horváth G., Lipták, Varga R. - Farkas B., Elek (Szakály D. 71.), Polonkai - Nagy D. (Purovic 79.), Sitku (Alison 65.), Alves

A listavezető vendégcsapat irányította az első félidőt, többet birtokolta a labdát, és számos veszélyes támadást is vezetett, ám gólt nem sikerült elérnie, mint, ahogy a kontrákkal próbálkozó hazaiaknak sem.

A fordulás után szinte azonnal góllá érett a fehérváriak fölénye. Ezt követően a Videoton kicsit visszavett a tempóból, ennek ellenére a Vasas nem igazán volt képes uralni a játékot, kissé váratlanul mégis sikerült egyenlítenie a játékrész közepén. A gól jót tett a hazaiaknak, ezt követően bátrabban futballoztak, s a hajrára már előnnyel fordulhattak. A végjáték mégis a vendégeknek sikerült jobban, előbb szabadrúgásból, majd büntetőből is eredményesek voltak, zárásként pedig Alves megszerezte harmadik gólját a meccsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!