Gázolás miatt késhetnek a székesfehérvári vonatok

Egy, a Budapest-Székesfehérvár között közlekedő vonat gázolt halálra egy embert szerdán késő délután. A Mávinform tájékoztatása szerint ez okból Albertfalva és Nagytétény között, az érintett szakaszon pótlóbuszok közlekedtek.

MTI

Miklós Éva sajtóügyeletes közölte: a rendőrségi helyszínelés este 7 óráig tartott,  ez idő alatt a vasúttársaság vonatpótló autóbuszokat rendelt, amelyek a két érintett állomás között szállították az utasokat.
A székesfehérvári vonalon késhetnek a vonatok.


Négy halálos vonatgázolás szerdán

Halálra gázolt egy embert Keszthely és Vonyarcvashegy között egy személyvonat szerda este - tájékoztatott a Mávinform sajtóügyeletese. A nap folyamán ez már a negyedik halálos vasúti gázolás volt. 

Miklós Éva közlése szerint azt követően, hogy befejeződött a Balatonederics és Vonyarcvashegy között meghibásodott mozdony műszaki mentése, és újra megindult a vasúti közlekedés, a vonat Keszthely és Vonyarcvashegy között elgázolt egy embert. A baleset miatt a Balatonszentgyörgy–Tapolca-Ukk vasútvonalon átlagosan 30-40 perc késésre kellett számítani. 

A vasúttársaság vonatpótló autóbuszokat rendelt, hogy Keszthely és Vonyarcvashegy között - a várhatóan este 9 óráig tartó helyszínelésig - azzal szállítsák az utasokat.
   
Szerda délelőtt Debrecen és Apafa között, délután Óbuda és Angyalföld, később Albertfalva és Nagytétény között történt vonatgázolás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!