Gázolás a zebrán: egy 73 éves nőt ütött el a busz!

FMH - A zebrán próbált áthaladni egy 73 éves nő, amikor egy busz elütötte. A gyalogos a tilos jelzés ellenére próbált átjutni az úttest túlsó felére, a balesetben súlyosan sérült.

feol.hu

Sérüléses baleset történt kedden Székesfehérváron, a Vörösmarty tér és a Balatoni út kereszteződésében. Egy autóbusz sofőrje a Széchenyi út felé tartva a közlekedési jelzőlámpa szabad jelzésére szándékozott továbbhaladni a Vörösmarty téren a belső forgalmi sávban, amikor neki jobbról a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen a tilos jelzés ellenére egy idős asszonyt vett észre, amint megy át az úttesten. A külső forgalmi sávban is vészfékezni kényszerült egy Ford Focus is, hogy el ne üsse a hölgyet. A buszsofőr azonban a vészfékezés ellenére elgázolta az asszonyt. A 73 éves nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!