Fürdőruhás szépségek - ki lesz a Fejér Megyei Hírlap Királynője?

Székesfehérvár - Augusztus 27-én éjfélkor zárul a Fehérvár Szépe, Fejér Megyei Hírlap Királynője címért folyó verseny szavazása. A lányok közben a döntőre készülnek, fürdőruhában lejtenek táncot.

feol.hu

Ezen a héten a nem kis állóképességet igénylő latin táncokat gyakorolják be azok a hölgyek, akik bejutottak a Fehérvár Szépe, Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségverseny augusztus 29-ei döntőjébe. A pénteki próbán mi is ott jártunk, a lányok éppen a fürdőruhás koreográfiát tanulták.

A lányok fürdőruhában is színpadra lépnek a döntőn

Mivel ezúttal olvasóink szavazata a korábbi versenyeknél is nagyobb súllyal esik latba a döntéskor, érdemes szavazni (az fmh.hu címen található módokon, vagy a Hírlap címére beküldött szelvényen) a legszebbnek tartott hölgyre. A voksolók között egy, a Salvator étterembe szóló kétszemélyes vacsorameghívást sorsolunk ki. (A 38-as sorszámmal indult Kurucz Tímea kiszállt a versenyből, így ő sajnos biztosan nem lesz ott a döntőben.)

Javában zajlanak a próbák

Egy csokorban a döntősök - augusztus 29-én eldől, kié lesz a korona

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!