Forgalmi rend változás a belvárosban, a Musica Regia miatt

Székesfehérvár - Augusztus 5-től augusztus 21-ig a Musica Regia, valamint a Királyi Napok rendezvényei miatt a belváros területén átalakul a közlekedési rend, több helyen forgalomkorlátozás lesz.

Házi Péter

Ebben az időszakban lezárják az Arany János utca, valamint az Oskola utca Városház tér felőli végét. A rendezvénysorozat végéig az Arany János utca a Petőfi utca felől, az Oskola utca pedig az Ady Endre utca irányából zsákutcaként működik. Az Arany János utca lezárásával egyidejűleg a Megyeház utca autóval a Jókai utca irányából közelíthető meg és az eredeti forgalmi rendnek megfelelően a Szent István tér irányába hagyható el. A Musica Regia előadásainak napjain, augusztus 9., 10., esőnap 10., 12., este héttől az előadások végéig a gyalogos forgalom elől is lezárásra kerül a Városház tér irányába az Oskola u. a Juhász Gyula köznél, Jókai u. a Zeneiskolánál, Liszt F. u. a Lépcső utcánál, az Arany J. u. a Bazilikánál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!