Fogyatékos férfit keres a rendőrség, a lakosság segíthet

FMH - A rendőrség egy hétfőn eltűnt személy felkutatásához kéri a lakosság segítségét.

feol.hu

A Polgárdi-Tekerespusztai Rehabilitációs Intézetből hétfőn éjjel jelezték, hogy eltűnt egy 25 éves ápoltjuk. A fiatalember értelmi fogyatékos, magát ellátni nem képes, beszélni nem tud.

Az éjszaka folyamán mintegy harmincan – a rendőrök mellett tűzoltók is - keresték az intézet környékén a férfit. Sajnos a sötétség és a folyamatos esőzés nem kedvezett a kutatásnak, így a férfit egyelőre nem találták meg. A kutatás kedden reggel újraindult, a keresők létszáma már ötven fölött van. A rendőröknek segítséget nyújtanak a keresésben a polgárőrök, valamint a tűzoltók is.   

A rendőrség kéri a lakosság segítségét, az eltűnt ápolt személyleírása a következő: kb. 170 cm magas, vékony testalkatú, kicsit púpos. Haja rövid, barna, kis bajusza van. Értelmi szintje egy nyolc éves gyerekének felel meg, beszélni azonban nem tud. 

Aki látja, vagy hollétéről információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 107-es vagy a 112-es segélyhívók bármelyikén – tudatta Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!