Fél tucat okmánnyal próbálkozott a TOP 100-as bűnöző

Mór - Az országos körözési toplista középmezőnyében tartották nyilván azt a 42 éves férfit, akit hétfőn kora délután fogtak el a Móri Rendőrkapitányság járőrei - adta hírül a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

S. Töttő Rita

A móri járőröknek dél után tűnt fel a gyanúsan őgyelgő férfi, ezért igazoltatásra szólították fel. Az átadott igazolvány nem győzte meg őket, így előállították. A rendőrkapitányságon a férfi zsebéből ekkor már egy újabb igazolvány került elő, ezzel próbálta meggyőzni a rendőröket, hogy az már valóban az ő adatait tükrözi. Összesen vagy fél tucat okmánnyal próbálkozott, majd közölte, hogy nem mondja meg az igazi adatait. Az egyik rendőrnek azonban valahonnan ismerősnek tűnt a férfi. Amikor átlapozták az országos körözési toplistát, a középmezőnyben rábukkantak a 42 éves férfi képpel kiadott körözésére. Szám szerint három elfogatóparanccsal körözték különböző hatóságok, s gyakorlatilag 2004 óta nem találták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!