Fejér megyéből Kovács Sarolta, Sofron István és Hanga Ádám kapta a Junior Prima Sport díjat (Frissítve)

Budapest - Az egyik elegáns fővárosi étteremben tartották szerdán este a Junior Prima Sport 2012 díjátadó ünnepséget, ahol tíz tehetséges magyar sportoló vette át az elismerést. Az ünnepeltek között volt Kovács Sarolta öttusázó, Sofron István jégkorongozó, és Hanga Ádám kosárlabdázó.

Matók János

Hatodik alkalommal adták át a Prima Primissima Díjhoz kapcsolódó Junior Prima Díj Magyar Sport kategória elismeréseit azoknak a fiatal sportolóknak,akik eddigi teljesítményükkel , eredményeikkel már letették a névjegyüket,akár már a felnőtt mezönyben is.A fejenként 7000 ezer járó elismerést Simák Pál, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója az alábbiaknak adta át: Bor Barna és Karakas Hedvig cselgáncsozók, Harcsa Zoltán ökölvívó, Hidvégi Vid tornász, Lékai Máté kézilabdázó, Megyeri Balázs labdarúgó, Módos Péter birkózó, valamint a három székesfehérvári, Kovács Sarolta öttusázó, Sofron István jégkorongozó, és Hanga Ádám kosárlabdázó, akinek a távollétében menedzsere, Lóránt András vett részt a díjátadáson.


- Horvátországban nyaraltam, amikor azt láttam, hogy több nem fogadott hívás volt a telefonomom. Tárcsáztam a számot, s akkorértesültem, hogy a díjazottak között vagyok. Nagyon jó érzés, számomra megtisztelő, hogy itt lehetek. Mert az idei év nem úgy sikerült, ahogy a tavalyi, amikor voltak sikereim. A műtét utánui gyógyulásomban nagyoin sokat segít, s arra is ösztönöz, hogy a következő évben a lehető legtöbb sikerrel szerepeljek a versenyeken - mondta Kovács Sarolta.

- Három hete tudom, hogy hivatalos vagyok az ünnepségre, de a csapattársaimnak és a vezetőimnek is csak szerda délelőtt mondtam el, hogy mire vagyok hivatalos. Pályafutásom most kezd abba a szakaszba érni, amikor nagy sikereket érek el. Örülök, hogy ezt a Junior Prima díjjal koronázhatom meg, aminek az elnyerésére nem számítottam - mondta boldogan Sofron István. Hanga Ádám üzenetében kijelentette: "Nem számítottam arra,hogy ezt a díjat megkapom, így még nagyobb az örömöm. Díszes társaságba kerültem, hiszen eddig nagy sportolók kapták meg a Junior Primát".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!