Fehérvár Szépe: még egy hétig lehet jelentkezni a koronára vágyóknak

Székesfehérvár - Megkezdődött a visszaszámlálás, már csak egy hete van annak, aki jelentkezni szeretne a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője szépségversenyre.

feol.hu


Várják a csinos lányok jelentkezését
Fotó: Nagy Norbert

Több ok miatt is érdemes indulni a Fejér Megyei Hírlap által szervezett szépségversenyen: az első három helyezett értékes nyaralást nyer, egy éven át viselheti a koronát, s mivel lapunkban bemutatjuk a legszebb lányokat, így az ismertségből is profitálhatnak! Ha valaki indulni akar a Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője címért, annak nincs más dolga, mint július 10-ig elküldenie önéletrajzát, valamint egy egészalakos és egy portréképet önmagáról az Art-Fest Rendezvény Stúdió címére (8000 Székesfehérvár, Malom u. 2.). A jelentkező hölgyekre ezután július 14-én egy elődöntő vár, ahol azt a tizenöt legszebb lányt választja ki a zsűri, akik részt vesznek az augusztus 29-i döntőn. Nem érdemes teketóriázni, aki kedvet érez hozzá, jelentkezzen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!