Fehérvár Hangja - tehetségeket keresnek

Székesfehérvár - A tehetségkutatók mintájára a város is megszervezi saját versenyét, amelyen a legjobb hangú, legstílusosabb énekeseket keresi. Jelentkezni jövő héttől lehet.

S. Töttő Rita

Minden bizonnyal Székesfehérvár is tele van jobbnál jobb tehetségekkel, akiknek nem kell sok, csak egy kis támogatás és színpad ahhoz, hogy valódi, ünnepelt énekesek legyenek. Őket keresi most a Fehérvár Hangja 2011 tehetségkutató show, amelyet a város önkormányzata szervez a Fehérvár Médiacentrummal és a Karma Kreatív Stúdióval karöltve. Bárki jelentkezhet, aki Székesfehérváron él vagy tanul, és elmúlt 14, viszont nem töltötte még be a 26. életévét.
Az esemény részleteiről kedden árult el részleteket Cser-Palkovics András polgármester, a verseny fővédnöke, valamint Mészáros Attila, a médiatanács elnöke.
- Szeretnénk lehetőséget biztosítani a tehetséges fiataloknak a kiugrásra, hogy amikor már nem csupán tehetségek lesznek, hanem ünnepelt sztárok, akkor elmondhassák,  honnan indultak, s hogy a kezdetekkor Székesfehérvár is segítette őket - mondta a polgármester. Mint a sajtótájékoztatón kiderült, a zsűrit Pély Barna,  a United frontembere vezeti,  őt segíti majd a nehéz döntések meghozatalában Kelemen Angelika jazz énekesnő, Vörös Tamás zenész és Quintus Konrád, a Vörösmarty Színház  megbízott igazgatója. A Fehérvár Hangja versenyre augusztus 21-e és szeptember 30-a között lehet jelentkezni a www.fehervarhangja.hu honlapról letöltött regisztrációs lap segítségével s egy jól begyakorolt  pop, rock,  jazz  vagy  musical dallal. A válogató október 29-én és 30-án lesz a Vörösmarty Színház Pelikán termében.

A jelentkezési lap ide kattintva érhető el!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!