Elütöttek egy 20 éves fiatalt - belehalt sérüléseibe

Meghalt az a fiatal, akit Balatonfőkajár és Lepsény között ütött el egy autó - a sérült fiatalt a székesfehérvári kórházba szállították, de már nem tudtak rajta segíteni.

MTI

Egy húszéves fiatalember halt meg abban a balesetben, amely szombaton történt Balatonfőkajár és Lepsény közötti útszakaszon - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Egy balatonkenesei család - apa és két fia - az út mentén fát döntött ki, ám az részben az úttestre zuhant; a fát gallyazta a 20 éves fiatalember, amikor egy személykocsi 19 éves, főkajári vezetője elütötte - mondta Váradi Piroska, megjegyezve: az autós fékezett ugyan, de a jármű megcsúszott és nekivágódott a fiatalembernek.
A súlyosan sérült fiatalt a székesfehérvári kórházba szállították, ahol később életét vesztette - közölte a szóvivő, megjegyezve, hogy a balesetben más nem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!