Előkerült az ellopott kamion és 9 milliós rakománya

Megtalálták a múlt héten Hosszúhetényből ellopott kamiont a kilencmilliós rakománnyal együtt a paksi rendőrök, akik egy meghiúsult lakásbetörés nyomán indultak el Dunaszentgyörgyről Ercsibe.

feol.hu

A Paksi Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint két héttel ezelőtt Dunaszentgyörgyön ismeretlen tettesek behatoltak egy családi ház udvarára. A tolvajokat a tulajdonos megzavarta, így a betörés meghiúsult.
A környéken lakók bejelentése nyomán jutottak el a rendőrök Ercsibe egy büntetett előéletű férfihoz, akit a betörési kísérlettel gyanúsítanak. A gyanúsított lakásán különféle, feltehetően bűncselekményekből származó, kereskedelmi mennyiségű árucikket foglaltak le. A lakás közelében pedig egy tehergépkocsit találtak.
A kamiont a rajta lévő, kilencmillió forint értékű árukészlettel a múlt héten Hosszúhetényből lopták el - közölte Kuti István, hozzátéve: leltárt még nem végeztek, de a kár jelentős része megtérült.
A 35 éves férfit előzetes letartóztatásba helyezték, társait keresi a rendőrség.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!