Elképesztő rongálás Ercsiben: unalomból okozott kárt egy banda

FMH - Másfél millió forint kárt okozott vasárnapra virradóra egy ötfős, nagyrészt fiatalokból álló társaság Ercsiben; az ifjak ellen eljárás indult - közölte az MTI-vel hétfőn a rendőrség.

feol.hu

A fiatalok Ercsiben lakó társuk születésnapját ünnepelni érkeztek Budapestről a Duna-parti városba. A buli azonban idővel "ellaposodott", az ifjak unatkoztak, s az éjszaka folyamán "körútra" indultak Ercsiben - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. 
Azzal akarták "feldobni a hangulatot", hogy összefirkáltak, illetve összekarcoltak három autóbuszt, s hasonló módon megrongálták egy fodrászüzlet kirakatát, valamint egy buszmegállót - tájékoztatott R. Szabó Ágnes. 
Az egyik helyi vállalkozó tulajdonában levő két buszban összesen 710 ezer forint, a Volánbusz Zrt. járművében 500 ezer forint, a buszmegállóban 200 ezer forint kárt okoztak. A fodrászüzlet kirakatában 110 ezer forint kár keletkezett. 
A fiatalokat a térfigyelő rendszer segítségével már vasárnap délelőtt azonosították és elfogták, ők pedig beismerték a tettüket. Ellenük eljárást indított a rendőrség.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!