Elképesztő fegyveres rablás: a nemi szervét kapta elő a férfi!

Székesfehérvár - A bevételt követelte a Sarló utcai kis üzletben egy férfi, majd fegyvere elővételével fenyegetőzött. Az eladó legnagyobb meglepetésére a nemi szervét kapta elő...

Kovalcsik Katalin

A két férfi kapatos volt  mint ez utólag megállpították -,  amikor szerdán késő este  a székesfehérvári, Sarló utcai kis üzletbe betévedtek.  Az egyikük felszólította az eladót, hogy adja át a bevételt. Az eladó ellenállt, erre a férfi azt mondta, előveszi a fegyverét,  majd megerősítette, töltény is van benne.  A férfi meg is cselekedte, amit ígért, csakhogy nem pisztolyt, vagy más, élesített  fegyvert, hanem a nemi szervét vette elő, majd átvette az árut,  ismét megmutogatta magát, s kiment a társával együtt a boltból.  Utánuk távozott az a fiatalember, aki vásárlóként tartózkodott az üzletben. A férfiak belekötöttek a boltból  kilépő vásárlóba,  levetkőztették, de értékeihez nem nyúltak. A  garázdaság  miatt azonnal megkezdődött  a nyomozás,  csütörtökön el is fogták a többszörösen büntetett előéletű 39 éves fehérvári férfit. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!