Drogkuckó a garázsban

FMH - A fehérvári rendőrök csütörtökön lopás, rongálás, kábítószeres bűncselekmény és gyermekeltűnés ügyében intézkedtek. Egy fehérvári garázsban komplett, kábítószer-értékesítéshez szükséges felszerelést és pénzt foglaltak le.

feol.hu

A Móri út egyik üzlete elől két lezáratlan kerékpár tűnt el, összértékük elérte a százezer forintot. A járőrök a kerékpárokat egy Móri úti lakóház közös udvarán találták meg, s lefoglalták őket. Az elkövetők személye – akik a videofelvételek alapján gyerekek lehettek – további azonosítást igényel.

Egy Palotai úti élelmiszer áruházban két fiatalember elfogyasztott egy túró rudit és egy joghurtot, majd fizetés nélkül akartak távozni, amikor a biztonsági őrök rendőrt hívtak. A kislángi fiatalkorút és felnőtt korú siófoki társát lopás miatt hallgatták ki a nyomozók.

Két személyen drogátadás-átvétel közben ütöttek rajta a Palotavárosi garázssoron. A nyomozók az ügylet helyszínéül szolgáló garázst átkutatták, s több zacskó kis mennyiségű fehér port, digitális mérleget, egyéb, a forgalomba hozatalhoz szükséges eszközt, valamint nagy mennyiségű készpénzt találtak, foglaltak le. A két elfogott férfit mintavételre állították elő az orvosi ügyeletre, majd kihallgatták őket. Az egyiket bűnügyi őrizetbe vették, a másik szabadlábon védekezik.

A Béke térről egy velencei és egy várpalotai férfit állítottak elő. A két férfi a nyomozók gyanúja szerint összefüggésbe hozható egy, a Sóstó Ipari Parkban lévő kft. telephelyén történt betöréses lopással, amelynél közel másfél millió forint értékben szerszámgépek tűntek el. A kihallgatásokat követően a velencei férfit őrizetbe vették.

Éjjel egy biztonsági távfelügyelet diszpécsere riasztotta a rendőrség ügyeletét, mert ismeretlen személy betörte a Berényi úton lévő bútoráruház kirakatának üvegét. A távfelügyelettől riasztásra vonuló járőrök a feltételezett elkövetőt nem messze a helyszíntől elfogták, és átadták az érkező megyeszékhelyi rendőröknek. A 48 éves hajléktalan férfi kihallgatása megtörtént. A sértett az okozott kárról később nyilatkozik.

 

Hajnalban gyermekeltűnésről érkezett bejelentés Mezőszentgyörgyről. Egy 13 éves kislány ment el még este hazulról, és hajnal fél kettőig nem ért haza. Az elsődlegesen megtett intézkedések közben a gyermek hajnali negyed háromkor épségben hazaért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!