Drog a nadrágszárban, baltával fenyegetőző férfi

FMH - Ittas és kábítószer befolyása alatt álló vezetőkkel, illetve zavart személyekkel volt dolguk a Fejér megyei rendőröknek keddtől szerda hajnalig. Többen akartak kárt tenni magukban

feol.hu

Nem volt jogosítványa, és kábítószer hatása alatt vezetett az a sofőr, akit székesfehérvári járőrök kedden az Erzsébet utca – Kinizsi utca kereszteződésében ellenőriztek egy Mercedesben. A 28 éves fehérvári férfi amúgy sem vezethetett volna, mert vezetéstől való eltiltás hatálya alatt állt. Ruházatának átvizsgálásakor a nadrágja szárából fél gramm becsomagolt kábítószergyanús anyag került elő. Nem tagadta, hogy fogyasztott kábítószert, ezért mintavételre állították elő, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Éjjel egy 36 éves nő futott autójával az útpadkára Enyingen, a balesetben a gépkocsi olajteknője megsérült. A VW sofőrje az intézkedés alkalmával ittasnak bizonyult, majd a mintavételt végző orvos enyhe ittasságot állapított meg a klinikai tünetek alapján. Az autó utasa nem volt hajlandó magát igazolni, ezért a járőrök előállították az őrsre, adatait ott állapították meg.

Zavartság miatt több esetben kellett intézkedniük a rendőröknek, akik kedden délelőtt Székesfehérváron, a Taliga dűlőben egy idős férfit találtak, aki köntösben álldogált, és a feltett kérdésekre összefüggéstelenül válaszolt. A 79 éves táci férfit kórházba vitték.

Perkátán, a polgármesteri hivatalból szállítottak kórházba egy férfit, aki zavart volt és nem tudta magát igazolni.   

Kora este Polgárdi területén egy családi ház lakói kértek segítséget hozzátartozójuk miatt, mivel a 32 éves férfi baltával fenyegetőzött: egyik kezében balta, a másikban kés volt, és öngyilkossággal fenyegetőzött. A polgárdi járőrök rövid beszélgetést követően „kibeszélték” a férfi kezéből a veszélyes eszközöket. A zavarodott elméjű ember önként adta át a baltát és a kést, majd engedte, hogy kórházba vigyék.

Egy 50 éves nő azután lett zavart, hogy megtudta, elbocsátották munkahelyéről, ezért azzal fenyegetőzött, hogy kárt tesz magában. A járőrök mentőt kértek a helyszínre, akik ellátásra beszállították a Szent György Kórház Pszichiátriai Osztályára – tájékoztatott R. Szabó Ágnes rendőrségi sajtószóvivő.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!