Cserbenhagyta áldozatait a gyalogosgázoló

FMH - Megállás és segítségnyújtás nélkül hajtott tovább az a férfi, aki szombaton éjjel két nőt ütött el a zebrán, Csákváron. Egyikük súlyosan sérült.

feol.hu

Szombaton éjfél előtt pár perccel közlekedési balesethez riasztották a bicskei rendőröket és a mentőket. A megállapítás szerint Csákváron, a Kálvária utcai söröző előtt két, egy ismeretlen egymástól nem messze az úton áthaladó fiatal nőket gázolt el. A balesetnek szemtanúja is akadt, így a rendelkezésre álló adatok alapján megállapították, hogy a megadott rendszámtöredékű zöld színű mikrobuszt a településen kell keresni. A feltételezett gázolót lakásáról állították elő a rendőrök még azon az éjszakán. Miután a férfit megszondáztatták, és a készülék elszíneződött, mintavételre állították elő. A férfi ráivásra hivatkozott.
 
A balesetben egy 33 és egy 36 éves nő sérült, egyikük könnyen, míg a másik súlyosan. A segítségnyújtás elmulasztása bűntett ügyében indított eljárást a felkutatott sofőr gyanúsítása mellett a bicskei nyomozók tovább folytatják - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, R. Szabó Ágnes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!