Cserbenhagyta a buszsofőr az elsodort fiút

FMH - Cserbenhagyásos közlekedési baleset sértettjét, valamint szemtanúkat keres a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

feol.hu

Állampolgári bejelentés szerint 2009. április 16-án 08 óra 20 perckor Székesfehérvár, Béla útról induló 26-os helyi közlekedésű Volán autóbusz a Berényi úton, az Olaj utca magasságában lévő buszmegállóból való elindulása során a jármű csuklós részével elsodort egy gyalogos kamasz fiút, aki ennek során a földre esett, és akit társa - egy 16 év körüli fiú - segített fel. A busz vezetője a buszon utazó szemtanú kérésére nem állt meg, továbbhajtott.
 
A rendőrség kéri, aki a baleset részese vagy szemtanúja volt, jelentkezzen a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán az 22/541-600-as telefonszámon a 23-01, vagy a 23-25-ös melléken. Bejelentés tehető továbbá a 107-es, illetve a 112-es segélyhívók bármelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!