Cserbenhagyót keres a rendőrség, szemtanúk segítségét kéri

FMH - A Móri Rendőrkapitányság cserbenhagyás vétsége miatt eljárást folytat egy 2011. február 4-én 10 óra 10 perc körüli időben Mór külterületén, a 81-es számú főút 23+500 kilométerszelvényénél történt közúti közlekedési baleset ügyében. Várják a szemtanúk jelentkezését.

feol.hu

A rendőrségi közlemény szerint az említett időpontban egy ismeretlen személy egy sötét színű, feltehetően Volkswagen Passat vagy Bora típusú személygépkocsival közlekedett a 8127. számú úton Mór felől Székesfehérvár irányába. A 81-es főúthoz érkezve a jelzőtábla utasítása ellenére nem adta meg az áthaladási elsőbbséget egy dunaújvárosi lakos által vezetett Audi A4 típusú személygépkocsinak, és kikanyarodott elé a főútra. Az Audi sofőrje a baleset elkerülése érdekében fékezett, de járműve az aszfalton megcsúszott,  majd az útpadkán keresztül a szántóföldre sodródott, ahol a tetejére borulva állt meg. A balesetet okozó gépkocsi megállás nélkül továbbhajtott Székesfehérvár irányába.

A rendőrség kéri azoknak a jelentkezését, akik a balesetnek szemtanúi voltak, illetve a balesettel kapcsolatosan bármilyen információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Móri Rendőrkapitányságon, illetve telefonon a 22/407-063 telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!