Cozma-gyilkosság - újabb gyanúsítottak

Újabb öt személyt gyanúsít a rendőrség a Cozma-üggyel kapcsolatosan; a balatonvilágosi, balatonfőkajári, szalántai és keszüi lakosok szabadlábon védekezhetnek - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

feol.hu

Az öt férfivel szemben csoportosan, a köznyugalmat súlyosan megzavarva és nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt folytat eljárást a rendőrség - mondta Váradi Piroska, megjegyezve, hogy ezzel már 23-ra emelkedett a Cozma-ügyben gyanúsítottak száma. Közülük tízen védekezhetnek szabadlábon. 

Döntő többségük ellen garázdaság miatt folytatnak büntetőeljárást, másokat életveszélyt okozó súlyos testi sértés miatt vontak eljárás alá, míg társtettesként elkövetett emberöléssel három férfit gyanúsítanak - mondta a szóvivő. Közlése szerint a 23 gyanúsított közül jelenleg tizenhárman vannak előzetes letartóztatásban. 

Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román válogatott kézilabdázóját február 8-án egy szórakozóhelyi szóváltást követően gyilkolták meg a veszprémi Patrióta lokál előtt. A segítségére siető sporttársai közül - Zarko Sesum szerb és Ivan Pesic horvát válogatott kézilabdázó - életveszélyesen megsérült, mindkettőjüket meg kellett operálni, s hosszú ideig kórházi kezelésre szorultak.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!