Business Superbrands díj a Videotonnak

Székesfehérvár - A fehérvári gyár autóelektronika kategóriában nyerte el a rangos elismerést, amelyet az üzleti szektor márkái közül a legkiválóbbaknak osztanak ki.

feol.hu

A Videoton 2011-ben autóelektronika kategóriában Business Superbrands díjazott lett - közölte hétfőn a cég.
A Business Superbrands program negyedik alkalommal indult. Célja az üzleti szektor (B2B) márkái közül a legkiválóbbak díjazása, azaz olyan magyarországi cégeket, márkákat ismer el, amelyek nem elsősorban fogyasztókat, hanem vállalkozásokat, szervezeteket szolgálnak ki.

A Business Superbrands keretében évente választják ki azokat az üzleti brandeket, amelyek a márkaerő, az ismertség, a reputáció és a tradíció tekintetében léphetnek elődeik nyomdokaiba.

A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történt, hiszen sem pályázni, sem jelentkezni nem lehetett az elismerésre.

A mintegy 3000 márkát, vállalatot tartalmazó listából kerültek ki a díjazottak egy olyan 15 tagú szakértői bizottság segítségével, amely az üzleti szférát jól ismerő, neves és elismert szakemberekből állt. A csaknem 100 kategóriába sorolt cégeket a szakértői bizottság pontozással értékelte, s végül kategóriánként 3 márkát díjazott. A díj olyan pozitív visszajelzés a Videotonnak, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbak közül. 

A cég honlapja ide kattintva érhető el! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!