Bolti lopások - olvasószemüveget és cukorkát zsákmányoltak

Nem kevésszer próbálkoznak bolti lopásokkal Fejér megye kisebb és nagyobb üzleteiben fiatalok, középkorúak vagy idősebbek. Vasárnap az olvasószemüveg, a cukorka és az energiatakarékos izzó volt vonzó termék. Szombaton csokoládé és cigaretta volt a célpont.

feol.hu

Vasárnap kora délután Székesfehérváron a Palotai út egyik nagyáruházának biztonsági őre kért intézkedést a rendőrség ügyeletétől. Egy sáregresi férfit értek tetten, aki egy olvasószemüveget akart ellopni. 1.699 forintos lopási kár a tettenéréssel megtérült. Két órával később az Aszalvölgyi útra kértek rendőrt. A nagyáruházból érkezett bejelentés szerint egy fehérvári férfi 27 dekagramm gyümölcsízű cukorkát tett zsebre. 474 forint kár keletkezett. A Balatoni útról egy energiatakarékos izzót akart elvinni egy férfi. A tettenéréssel a 999 forintos kár megtérült. Mindhárom elkövetőt előállították, meghallgatásukat követően szabálysértési őrizetbe vételükről született határozat.

Szombaton délelőtt egy 26 éves soponyai férfit értek tetten, aki egy fehérvári  nagyáruházban nem kevesebb, mint 22 tábla csokoládét kísérelt meg eltulajdonítani. A Jancsár utcából a rendőrkapitányság épületében állították elő az intézkedő járőrök. Meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették a nyomozók. Nem sokkal később egy másik nagyáruházban értek tetten bolti tolvajt. Ezúttal egy 27 éves nő próbált meg egy csomag kávét elvinni. Este a Farkasvermi út egyik üzletéből egy doboz cigarettával próbált meg kisétálni egy 47 éves férfi, de rajtakapták az őrök. Kávéért és cigarettáért is egyaránt szabálysértési őrizet volt az intézkedő rendőrök szankciója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!