Bocsi - mondta a gázoló, majd továbbállt - a rendőrség keresi

Székesfehérvár - A rendőrség egy november 16-án, kedden este történt baleset szemtanúit, illetve egy autó sofőrjét keresi. Kérik, hogy aki tud, segítsen.

feol.hu

Segítségnyújtás elmulasztás bűntette megalapozott gyanújával folytat nyomozást a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen tettes ellen, egy november 16-án 19.30 perc körül történt gyalogosgázolás ügyében – tette közzé a felhívást R. Szabó Ágnes szóvivő.

Az említett időben, Székesfehérváron egy ismeretlen forgalmi rendszámú, fehér színű Renault-val közlekedő nő a Palotai úton, a Vörösmarty tér irányába a külső (jobbra kanyarodó) forgalmi sávban közlekedett, amikor fellökött a Kuruc sarok és a West diszkó között lévő zebránál, szabad jelzésen áthaladó két fiatal közül egy középiskolást. A jármű vezetője, egy vállig érő szőke, feketével melírozott hajú, körülbelül 30-40 éves nő a kocsiból kiszállt,  és mindössze ennyit mondott: "bocsi". A fiatalember kérte a hölgy telefonszámát, de ő szó nélkül beszállt a kocsiba, majd anélkül, hogy bármilyen segítséget nyújtott volna a sértettnek, adatai hátrahagyása nélkül elhajtott.  A rendelkezésre álló adatok szerint egy új Renault volt az okozó jármű, és miután a fiú a motorháztetőre esett, a karosszérián feltehetően horpadás látszik.

Az autóból kiszálló nő kb. 175 cm magas, teltkarcsú, csípőig érő kék színű kabátban és farmernadrágban volt. A sötétben a nő csak egy-két lépést tett a fiatal felé, mindvégig a nyitott kocsija mellett állt. Hangja feltűnően rekedtes volt, idegesnek, türelmetlennek tűnt. 

A körülmények tisztázása miatt a rendőrség kéri az okozó jelentkezését, és kérik mindazok segítségét is, akik tanúi voltak a balesetnek, vagy a személyleírás alapján felismerik a nőt, illetve személyazonosságának megállapításában a hatóság segítségére tudnak lenni.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai munkaidőben a 22-541-600/2325-ös telefonszámon, 16.00 óra után a 107, 112-es segélyhívó számokon fogadják a balesettel kapcsolatos bejelentéseket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!